вторник, 25 февруари 2014 г.

ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ ВРАТИ


ВХОДНИ ВРАТИ



  •  Метални Входни Врати  от два метални листа с дебелина: 1,5 мм.+ изолационна вата  + стъклопакет (възможност и за решетка).
  •  Нашите входни врати имат изключително надеждна секретна брава със стоманен език.
  • Секретен патрон с три ключа (възможност за допълнителни ключове - 1бр. - 2 лв.).
  •  Секретна дръжка от вътре и топка от вън.
  •  Механизъм за плавно затваряне на вратата.
  • Ние поставяме на нашите входни врати - електрически насрещник за домофонна система. 
  • Носеща конструкция от метални профили и метални листа с изолационна вата.
  • Грундиране и боядисване в цвят по избор от каталог при поръчване на входни врати. 
  •  Демонтаж на съществуващата врата 







№1

№2
№3
№4


№5


№7
№6




№8
№9
№12
№10



№11

№13

 

 

 

 

 

 

Пощенски кутии и заключване  

25 лв. / брой

Ние предлагаме - Пощенски кутии ,предназначени за монтаж на входни врати (блиндирани врати, метални врати,решетки ) на жилищни блокове и кооперации.
Изработени са от 1 мм стомана, боядисана с прахова полиестерна боя - сив металик. Дебелината на покритието на нашите пощенски кутии за входове е: 80 микрона.
Предлаганите варианти на пощенски кутии за входове позволяват монтиране на модули пощенски кутии за входове с брой по желание на клиента. От лицевата страна на кутиите има процеп за пускане на пощенски материали, защитени с подвижно капаче. На гърба са вратичките със секретни ключалки, до които имат достъп собствениците.
Същите пощенски кутии за входове се изработват и във вариант за монтаж на стена с процеп за пускане на пощенски материали и вратички само от една страна - лицевата.


№1

№2


№4
№5

№6



№7

№7

№8


№9

№10

 

 

 

 





Табелки за Пощи 

 

Формата на табелките за пощенски кутии (пощи), може да бъде:
- правоъгълни с остри ъгли.
- правоъгълни с заоблени ъгли.
- елипсовидни.
- кръгли.
- други по ваш проект.
Относно материалът, табелките се разделят както следва:
- PVC (пластмаса) с метализирано покритие.
- PVC (пластмаса) с цветово покритие.
- Метални (неръждавейка) едноцветни.
- Метални (неръждавейка) многоцветни.



Метални гаражни врати   

Метални гаражни врати - еднолистови

 

Метални гаражни врати изработени от листов материал  1,5мм с ламарина само от към лицевата страна, която може да бъде гладка или щампована. Вратата е оребрена с кухи квадратни профили с размер 35/35/2мм. Металната каса се изработва от Г-образен профил 40/40/4мм или кух квадратен профил 40/40/2мм. Заключването може да е с касова или секретна брава. Изработената метална врата се боядисва компресорно с високо качествен грунд (против корозия).

Метални гаражни врати - двулистови

 

Метални гаражни врати изработени от листов материал 1,5мм с два листа ламарина. Оребрена с кухи квадратни профили с размер 35/35/2мм. Изолирана с пълнеж от минерална вата. Металната каса се изработва от Г-образен профил 40/40/4мм или кух квадратен профил 40/40/2мм. Заключването може да е с касова или секретна брава. Изработената метална врата се боядисва компресорно с висококачествен грунд (против корозия).


Изработват се още метални гаражни врати с вградена входна врата, с остъкление (еденично стъкло или стъклопакет) или дървена декорация.

Метални сервизни врати
 
   

                 Метални сервизни врати - еднолистови 

Метални сервизни врати изработени от листов материал 1,5мм(огънат на машина) с ламарина само от към лицевата страна.  Вратата може да е еднокрилна или двукрилна оребрена с кухи квадратни профили с размер 50/30/2мм. Металната каса се изработва от Г-образен профил 50/50/4мм или кух квадратен профил 50/30/2мм. Заключването може да е с касова или секретна брава. Изработената метална врата се боядисва компресорно с висококачествен грунд (против корозия).


           Метални сервизни врати - двулистови                                                     

Метални сервизни врати изработени от листов материал 1,5мм (огънат на машина). Вратата може да е   еднокрилна или двукрилна оребрена с кухи квадратни профили с размер 50/30/2мм с пълнеж от минерална вата 6см за постигане на по добра шумо и топло изолация. Металната каса се изработва от Г-образен профил 50/50/4мм или кух квадратен профил 50/30/2мм. Заключването може да е с касова или секретна брава. Изработената метална врата се боядисва компресорно с висококачествен грунд (против корозия).


 Изработват се още метални врати за помещения тип хале

     Метални врати за мазе еднолистови                       


 Металната врата се изработва от един лист ламарина 1.5мм (огънат на машина). От вътрешната страна металното крило се оребрява  по вертикалната и хоризонталната част с кухи метални профили 40/30/2мм. Касата на  металната врата се изработва от Г-образен профил 40/40/4мм или цялостна метална каса от студено валцована ламарина 2мм (огъната на машина). Монтира се касова или секретна брава. Металната врата и касата се боядисват с високо качествен грунд против корозия.

  Метални врати с механизъм


2 коментара:

  1. В моят вход вече почти сме събрали парите,които са нужни за да дойдат да ни монтират една подобна здрава и метла на врата.Лично на мен ми харесва тази която е в тъмният вариант и цялата е на едни кръгчета, изглежда много приятна и дори мисля да си вземем такава и за вилата ми.Дано да е здрава и ако някой се опита да влезе да му е доста трудно.Пощите също са супер, преди години нашите ги счупиха, бяха дървени и от тогава си седят разбити, все едно влизаш в блок, в който не живеят хора а някакви животни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При Ваш интерес можем да дойдем на място ,за да уточним какви са размерите и вашите изисквания.
      Относно качеството и здравината Ви гарантирам професионално изпълнение.

      Изтриване