сряда, 26 февруари 2014 г.

КОВАНО ЖЕЛЯЗО

Използването на ковано желязо в интериорно и екстериорно декориране е било познато още от далечни времена, като и до ден днешен не е изгубило обаятелното си въздействие. Кованото желязо се използва в много широк спектър приложения и продукти, като основен или допълнителен елемент.
Почти всички елементи от интериорната декорация също могат изцяло или частично да бъдат изработени от ковано желязо. Кованото желязо предлага неограничен избор на форми, размери и стилове. Желязото под различни форми е бил един от най-използваните метали векове наред. Самият изходен продукт при изделията от ковано желязо е с по-специфични характеристики – намалено съдържание на въглерод и умерено количество шлака. Това прави желязото по-меко и ковко и лесно за огъване и съединяване. Специфичната повърхност на кованото желязо също се дължи на предварителната му обработка.

Оградни пана

Оградните пана се изработват от ковано желязо, според възложения проект.

Използват се техники за устойчивост на продукта при външни атмосферни условия.Металните конструкции сами по себе си са с неограничена гаранция и с гаранция от 10 години против корозиране. Продуктите могат да бъдат произведени изцяло от ръчно ковани детайли по решение и модел на клиента. 

 

№1

№2

№3

№4

№5

№6

№7

№8

№9

№10

№11

 

№12
№14
№13



№15

№16
№17
№18

Цветарници , свещници, решетки

Предлагаме  на Вашето внимание изработване на решетки : предпазни и декоративни по индивидуален проект на клиента.Цветарниците и решетките са устойчиви на корозия и съобразени с външните условия на употреба.




№8

№9

№10

  * Свещници

№11







№12
№12

№13

№14

№15

№16
№17

  • Аксесоари за камина

  • Градински мостчета от ковано желязо

  • Барбекюта от ковано желязо и други декорации.

№18

№19

№20


№21

№22
№23
№24



№26

Няма коментари:

Публикуване на коментар