вторник, 25 февруари 2014 г.

МЕТАЛНИ ОГРАДИ ,РЕШЕТКИ И ПАРАПЕТИ


Парапети

Парапетите са задължителен елемент от интериора на вашата къщата като  ние ще осигурим комфорт и безопасност на вас и вашето семейство                   

             



№1

№2
№3

№4





Метални решетки за прозорци

Изработка на метални решетки за прозорци от метални профили(кух квадрат)15/15/1.5мм и 20/20/2мм, препоръчани за монтаж на партерни етажи, като може да се направи отваряема част със заключване(касова брава монтирана в защитна метална кутия ). Цените на металните решетки  започват от 45 лв. на квадратен метър в зависимост от заложения материал за израбитка. В посочените цени за изработка на един квадратен метър на метални решетки е включено - вземане на размер, изработка на металните решетки, компресорно боядисване с грунд и монтаж на металните решетки.
№1

Метални решетки  изработени от профилен материал (кух квадрат 20/20/2мм),препоръчителни при обезопасяване на складови помещения и офиси.Основната рамка на металните решетки е изработен от профилен материал 30/20/2мм.Укрепването на вертикалните профили на металната решетка е от хоризонтално заварени метални профили с размер 20/20/1.5мм в долната и горна част на решетката. Също така хоризонталните укрепващи профили могат да бъдат и парчета заварени м/у вертикалите. Светлият отвор между вертикалните профили е от 13 до 14см съобразен със симетрията при изработването на решетката. Металните решетки се боядисват компресорно с висококачествен грунд.  Монтажът на една решетка отнема около 30 минути, като се заварява към предварително набити железа в стената. Срок за изработка 3-4 дни.   



Метални решетки за балкони

 

Металните решетки са изработени от профилен материал (кух квадрат )15/15/1.5мм или 20/20/2мм.Укрепването на вертикалните профили на металните решетки е от хоризонтално заварени метални профили с размер 15/15/1.5мм,20/20/1.5мм или вградени декоративни елементи(кръгове,есове).При необходимост се изработва отваряема част заключваща се с касова брава монтирана в защитна метална кутия като отключването става само от вътрешната страна. Светлият отвор между вертикалните профили е от 13 до 14см съобразен със симетрията при изработването на решетката. Металните решетки се боядисват компресорно с висококачествен грунд. Монтажът на една решетка на тераса отнема около 45 минути. При монтаж на метални решетки за балкони на втори етаж изправянето на металните решетки до мястото за монтаж става с важета. При възпрепятстване от дървета и лозници металните решетки се изработват от две части. Срок за изработка - 3 дни, с отваряема част - 4 дни.


Метални решетки извити (тумбак) от кух квадрат 15/15/2мм,20/20/1.5мм или плътен квадрат 12/12





Огради от ковано желязо и метал

Нашата цел и дългогодишната практика в сферата на изработка на портали и огради от ковано  желязо и метал  е да  създаваме изключителна красота и стил за всеки дом на достъпни цени с   гарантирано качество.Порталите и оградите могат да бъдат изработени от черен метал, ковано  желязо и от черен метал с вграждане на декоративни елементи и елементи от  ковано желязо.

Портал от Ковано желязо- 1
Портал от Ковано желязо  - 2


1







2



3

4
5


6

7

8

9





11

12

13

14



15
10








Охранителни решетъчни врати





Металните врати решетъчен тип се изработват от метални профили кух квадрат с размер15/15/1.5мм или 20/20/2мм . Основната рамка на вратата се изработва от кух квадрат с размер 40/20/2мм, 30/15/2мм според зависи от профилите, които ще се използват за изработването на решетката. Монтира се касова или секретна брава в защитна метална кутия. Металната каса се изработва от Г-образен профил 40/40/ 3мм, Т - образен профил 40/40/3мм или кух квадрат в зависимост от монтажа. Изработената метална врата решетъчен тип се боядисва с грунд против корозия и боя в цвят пожелание на клиента. 




 














Няма коментари:

Публикуване на коментар